PIZZALIJN DEN HAAG

PIZZALIJN DEN HAAG Proef de pizza's van pizzalijn.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2 sterren uit 423 beoordelingen
28 nov 2019 om 22:50 Jammer van de spaanse peper die wel betaald was maar niet op de pizza zat.
25 nov 2019 om 4:38 Pizza was er pas na 2,5 uur Alle pizza’s waren ijskoud En ik had pizza sucuk besteld kwam gewoon pizza salami heb extra betaald voor pepers topping zat er ook niet op Zou hier niet bestellen nooit meer !!!!
3 okt 2019 om 10:41 smaak was goed
29 sep 2019 om 11:05 Eten prima te doen maar de bezorging ik heb bijna 2 uur op mijn eten moeten wachten en dat ze het druk hadden is onzin want ik bestelde na 12en snachts
11 sep 2019 om 22:23 Eten alweer niet te eten nooit meer bestellen hier
2 sep 2019 om 16:28 was koud en zag er helemaal ni lekker uit
12 aug 2019 om 2:58 Pizza was koud bij aankomst (niet lauw maar KOUD) Bezorging best lang maarja niet het ergste maar zodra je pizza lauw aankomt (best logisch) erg jammer! “Pizzalijn”
29 jul 2019 om 1:25 Eten had er om 5 voor 12 moeten zijn heb hem 3 x verkeerd voorbij zien race maar iedere keer te laat om te roepen eenmaal me pizza om 12:37 steenkoud en met verbrande swaorma erop en de knoflooksaus waren ze ook nog vergeten jammer dat ik geen foto kan pl
24 jul 2019 om 9:18 Echt heel erg slecht, pizza en alle ingrediënten waren verbrand!!!! Toen ik belde waren zij niet bereikbaar, klacht ligt officieel ook bij thuisbezorgd want heb de pizza zo weg kunnen gooien
4 jul 2019 om 21:26 The food was burnt out and taste horrible.
1 jul 2019 om 23:27 eten was koud en sappig (turkse pizza) bestelde een fles je cola en kreeg een blikje toen ik zei ik had een flesje besteld zei die ja die verkopen we niet maar het staat wel in de lijst.
30 jun 2019 om 9:00 Slecht