PIZZALIJN DEN HAAG

PIZZALIJN DEN HAAG Proef de pizza's van pizzalijn.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2 sterren uit 416 beoordelingen
12 aug 2019 om 2:58 Pizza was koud bij aankomst (niet lauw maar KOUD) Bezorging best lang maarja niet het ergste maar zodra je pizza lauw aankomt (best logisch) erg jammer! “Pizzalijn”
29 jul 2019 om 1:25 Eten had er om 5 voor 12 moeten zijn heb hem 3 x verkeerd voorbij zien race maar iedere keer te laat om te roepen eenmaal me pizza om 12:37 steenkoud en met verbrande swaorma erop en de knoflooksaus waren ze ook nog vergeten jammer dat ik geen foto kan pl
24 jul 2019 om 9:18 Echt heel erg slecht, pizza en alle ingrediënten waren verbrand!!!! Toen ik belde waren zij niet bereikbaar, klacht ligt officieel ook bij thuisbezorgd want heb de pizza zo weg kunnen gooien
4 jul 2019 om 21:26 The food was burnt out and taste horrible.
1 jul 2019 om 23:27 eten was koud en sappig (turkse pizza) bestelde een fles je cola en kreeg een blikje toen ik zei ik had een flesje besteld zei die ja die verkopen we niet maar het staat wel in de lijst.
30 jun 2019 om 9:00 Slecht
29 jun 2019 om 9:35 Als ik nochter was ik zou echt niet eten Bah
13 jun 2019 om 0:30 Bagger vreten pizza zwart even hard als de doos waar et in zat dood ziek van geworden tot in de ochtend op de wc gezeten ze moeten deze zaak sluiten thuis bezorgd moet beter gaan kijken naar de zaken die ze hier opzetten
8 jun 2019 om 15:21 ik vroeg pizza met sucuk niet met kanker worst ik bel ook jullie nemen niet op wat is dat
20 mrt 2019 om 23:44 het eten was erg lekker, de pasta en het brood. alleen wel jammer van een paar van die harde spekjes die of nog bevroren waren of te lang gekookt voor de rest voor herhaling vatbaar
10 mrt 2019 om 3:04 Zeer Lang op een koude pizza gewacht omdat de bezorger bij het verkeerde adres stond te wachten. Slechte communicatie en geen excuus ontvangen voor het lange wachten. Lees: 2 uur
13 feb 2019 om 3:38 Bestelling zou binnen 35 minuten aankomen, kwam uiteindelijk na een uur. Ik had twee turkse pizza's en een cola besteld. Ik kreeg 1 turkse pizza, een cola en de andere turkse pizza miste dus, terwijl ik alles van te voren via ideal had betaald.